SN

Branding & identity
Marketing strategy & consulting
Copywriting
Graphic design
Webdesign & development
Video production & editing

Een gevestigd merk een nieuw gezicht geven blijft altijd spannend…Na ruim 40 jaar was Schouten & Nelissen (SN) wel toe aan frissere uitstraling. Onze taak dus om de SN huisstijl in een hedendaagse vorm te gieten 🧑🎨Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, oftewel SUAS, zet individuen, teams en organisaties in hun kracht met power skills. Alles met het doel om mensen sterk, in beweging én relevant te houden. En dit al ruim 40 jaar!

Aangezien de wereld veel is veranderd in 40 jaar, was SUAS ook toe aan een visuele uitstraling die weer helemaal past in deze tijd. HOWDO ging voor SUAS aan de slag en ontwikkelde een nieuwe visuele identiteit die uiteraard werd doorgevoerd in alle communicatie-uitingen, waaronder magazines en TV commercials. En als kers op de taart maakten we certificaten met gouddruk, spot-uv én preeg! Slagen voor een opleiding was nog nooit zo mooi geweest 🎁

HOWDO voerde de nieuwe huisstijl door in oneindig veel uitingen, van branded merch en Out-of-Home Advertising tot aan een brand new website en minizine. Hierdoor weet heel Nederland dat je bij SN moet zijn als je sterker wilt worden op zowel persoonlijk als professioneel vlak!

No items found.
No items found.