HAS / Centre of Expertise Food

HAS Hogeschool is een zelfstandige hogeschool in ‘s-Hertogenbosch en Venlo die verschillende hbo-opleidingen aanbiedt die in het teken staan van Agro, Food en Leefomgeving. HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen is onderdeel van HAS Hogeschool en richt zich op de zakelijke markt. Met toegepast onderzoek & advies bedienen ze met name bedrijven en overheidsinstellingen in de agribusiness, food-,  milieu- en groene sector.

Het Food Trendpanel is een initiatief van het lectoraat Centre of Expertise Food. Het Food Trendpanel onderzoekt trends en ontwikkelingen binnen de voedingsmiddelensector. Jaarlijks vindt er een onderzoekronde plaats waarin het Food Trendpanel bedrijven enquêteert over 4 verschillende thema’s.

HOWDO Creative Direction creeérde de identiteit van het Foodtrendpanel en ontwikkelde een visuele vertaling van de onderzoeksresultaten in een handige pdf.

Online

foodtrendpanel.nl

Hiernaast ontwikkelde Howdo de website voor het HAS Foodtrendpanel. Een platform waar de onderzoeksresultaten uit het verleden gecommuniceerd worden aan de deelnemende bedrijven en andere geïnteresseerden en waar het nieuwe jaarlijkse onderzoek gepromoot wordt.